Vi är inget exceptionellt

Vi råkar bara veta vad vi gör. Extremt väl. Och har banbrytande teknologi arbetandes för oss. Okej, så vi kanske är lite exceptionella.

Våra medarbetare gör skillnaden

Att ha världens största återförsäljare inom möbler som vår största kund ställer höga krav på oss. För att lyckas som en ledande tillverkare av folierade möbler letar vi kontinuerligt efter de bästa lösningarna inom material- och produktionsutveckling. Vi är en viktig del i processen att framgångsrikt utveckla nya möbler.

Vad är hemligheten bakom vår framgång genom åren? Våra medarbetare! De gör oss till vad vi är idag och vad vi vill vara i framtiden.

Våra medarbetare gör skillnaden

Kvalitet

För att bli kundens förstahandsval arbetar vi målmedvetet med att leverera rätt kvalitet varje dag. Kvalitet är därför en integrerad del av vårt dagliga arbete och genom ett enkelt och tillgängligt ledningssystem, skapar vi delaktighet och förståelse.

Vårt viktigaste mått på kvalitet är en nöjd kund. För att bibehålla vår nivå av kvalitet följer vi IKEA Compliance Standard och IWAY.

För att ytterligare säkra vår process utför vi kontinuerliga tester i vårt labb. 

Kvalitet

Utrustning, Maskiner & Fabrik

Sedan många år är ommantling med folie Spaljistens kärnkompetens.

Idag är flera ommantlingslinjer installerade och vi kan erbjuda profiler och paneler med både 2D och 360°svepning.
En av linjerna är världsunik och specialiserad för användning av tjockare folier med högglansfinish. Vår kvalitet motsvarar marknadens mycket höga krav på denna produkttyp och ytfinish.

Utrustning, Maskiner & Fabrik

Intresserad av detaljerna?

Vill du veta om vår kapacitet är tillräcklig för att lösa ditt problem? Tveka inte att kontakta oss.

Intresserad av detaljerna?