Våra medarbetare gör skillnaden

Att ha världens största återförsäljare inom möbler som vår största kund ställer höga krav på oss. För att lyckas som en ledande tillverkare av folierade möbler letar vi kontinuerligt efter de bästa lösningarna inom material- och produktionsutveckling. Vi är en viktig del i processen att framgångsrikt utveckla nya möbler.

Vad är hemligheten bakom vår framgång genom åren? Våra medarbetare! De gör oss till vad vi är idag och vad vi vill vara i framtiden.

Vårt team består av många olika roller och kompetenser. Kvalificerade produktions- och inköpstekniker strävar efter de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna i varje beståndsdel av möblerna och skickliga operatörer med lång erfarenhet inom foliering och packning av möbler arbetar kontinuerligt med förbättringar i vardagen. Listan kan göras lång.

Ett starkt ledarskap är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för en högpresterande organisation. Därför arbetar vi kontinuerligt med ledarskapsutveckling.

Vi letar ständigt efter duktiga medarbetare så tveka inte att kontakta oss om du vill bli en del av vårt team där du kan göra skillnad.