Main image for news item

Nu kör vi 100% med siktet framåt - Vi söker Chef för Teknik och Innovation

Våren 2020 visade sig bli unik i sitt slag för oss, och för hela världen. Coronapandemin har påverkat oss liksom flera med oss. Osäkerheten är stor hur framtiden kommer att utveckla sig, men vi har stor tilltro på att framtiden ser ljus ut och vi fortsätter att satsa! 

Med hänsyn till våra medarbetares hälsa och världskonjunkturen så stängde vi vår verksamhet tillfälligt mellan vecka 15-20. Nu är vi åter igång och producerar för fullt från och med vecka 21. Våra besöksrestriktionerna kvarstår så länge vi har osäkerheten kvar i samhället med coronapandemin, men trots detta har vi en nära kontakt med våra leverantörer och kunder även i dessa tider tack vare digitala möten som blivit en ny del av mångas arbetsvardag.

Våra investeringar som ska hjälpa oss att bli en möbelfronttillverkare i världsklass är åter i full planering igen. Med anledning av detta så söker vi en chef för Teknik och Innovation som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa. Fokus i rollen ligger på att utveckla och implementera nästa generations produktionssystem med fokus på automatisering och digitalisering.

 

Är du intresserad? Läs mer om tjänsten här »

2020-05-29

Fler nyheter