Main image for news item

Stora planer för 2020

Vi vill rikta ett stort tack till Tobias Eklund på Hello Future som höll en utomordentlig workshop och föreläsning om innovationstrender inom automation och digitalisering på vår träff för alla chefer och ledare på Spaljisten.

För att uppnå ambitiösa mål behövs engagerade medarbetare som gemensamt jobbar mot samma mål. En kickstart av 2020 såg Spaljistens ledare och chefer till att få på årets första chefsmöte. Under en heldag jobbar man igenom de aktiviteter som ska förverkligas under året, alla med största fokus på de tre strategiska satsningar vi gör under detta år - Tillväxt, excellence och hållbarhet och självklart våra bidrag till Agenda 2030.

I praktiken innebär detta att vi ska hitta fler kunder, utveckla våra produkter och jobba ännu mer med hållbara material och slutföra AEOS-certifiering och utveckla vidare vår  kvalitetsnivå. Såklart fortsätter även vår automations- och digitaliseringsresa genom att implementera AGV truckar och prestationsvisualisering som en del i vår strävan efter Supply Chain i världsklass!

Världsklass uppnår vi dock inte utan mänskligt engagemang och det är det som gör oss på Spaljisten så unika - här jobbar vi som ett team.

– Vi på Spaljisten är redo för ännu ett spännande år och årtionde framför oss. Vi går in i det nya året fulla med energi och framtidstro där vi har stora planer inför framtiden.

Florim Mustafa, VD för Spaljisten.

 

Hello Future är en digital transformationsbyrå som tror på en framtid där företag och innovationer blomstrar även bortom storstäder och startup-kluster.

Hello Future är en digital transformationsbyrå som tror på en framtid där företag och innovationer blomstrar även bortom storstäder och startup-kluster. Läs mer här »

2020-01-20

Fler nyheter